Ce își doresc bărbații de la femei

Dr. George Crane în anii 30 ai secolului al XX-lea a dezvoltat un sistem de tabele de rating care permitea soțului să-și evalueze soția (și invers)

Dar de atunci au trecut aproape 100 de ani, iar ideile despre nevestele bune s-au schimbat. În acest articol, am încercat să înțelegem care sunt cerințele bărbaților moderni față de femei și ceea ce ei doresc în general de la o relație.

1. Bărbații nu suporta lingușirea

Se crede că toți oamenii sunt înnebuniți după lingușire. Cu toate acestea, specialistul în relații maritale Rinatta Paris susține că onestitatea este apreciată de bărbați la fel de mult ca loialitatea, respectul și atractivitatea exterioară.

În general, soția ideală, în conformitate cu utilizatorii de Internet, ar trebui să își exprime sincer opinia, dar să nu critice și judece.

2. Bărbații sunt dispuși să vorbească despre viață

Un profesor de la Universitatea din Kansas și un scriitor talentat Dej Akingbad (Deji Akingbade), susține că unul dintre principalele motive pentru dezintegrarea familiilor este lipsa de comunicare. Dacă nu aveți nimic de discutat, atunci acesta este un semn foarte deranjant. Comunicarea ajută la înțelegerea sentimentelor celorlalți, deoarece oamenii nu au învățat încă să citească gândurile.

3. Bărbații sunt mult mai romantici decât femeile

American kiberpsiholog și un specialist în relațiile interpersonale Gwendolyn Seidman a efectuat o analiză comparativă a cercetării privind romantismul la bărbați și femei, și a ajuns la o concluzie interesantă . Se pare că bărbații depășesc femeile la capitolul romantism: în dragoste, emoțiile puternice sunt foarte importante pentru ei, și, ca o regulă, ei sunt primii care își admit sentimentele. Și femeile, dimpotrivă, sunt mai pragmatice și mai selective în căutarea unui partener în viață.

4. Bărbații iubesc femeile care se machiază

Majoritatea bărbaților susțin că nu este nimic mai bun decât frumusețea naturală a femeilor, dar acesta poate fi doar un mit. Conform datelor de pe site – ul SUA dating, femeile care aplică machiaj și o fac cu stil, beneficiază de mult mai multe aprecieri. Astfel, atractivitatea și strălucirea externă sunt încă apreciate de bărbați.

5. Calea către inima unui bărbat trece într-adevăr prin stomac

Bărbații sunt interesați de mâncarea de acasă, iar psihologul în domeniul relațiilor romantice, Patrick Vanis este sigur că gătitul are aproape caracter sacru. Bărbații iubesc femeile care le gătesc, iar acest lucru nu este un stereotip.

6. Bărbații nu doresc o atenție inutilă din partea celor din afară

Dacă nu te gândești la viața ta fără Facebook sau Instagram și împărtășești cu ușurință detalii personale, atunci s-ar putea să îi îndepărtezi pe unii bărbați. Bărbații sunt atenți la popularitatea dubioasă de pe rețelele sociale și nu visează să devină eroi ai discuțiilor. Psihologii spun că bărbații preferă să evite atenția inutilă și apreciază femeile care știu să păstreze secretul vieții lor personale.

7. Bărbații iubesc femeile auto-suficiente

Femeile auto-suficiente sunt încrezătoare în sine, ceea ce înseamnă că sunt mulțumite de viață și nu se ceartă.

8. Bărbații au nevoie de spațiu personal

Psihologul Deborah Tannen susține că, potrivit observațiilor sale, femeile tind să-și petreacă timpul liber cu cei dragi, în timp ce bărbații preferă să păstreze o parte din independență. În această situație, fiecare familie ar trebui să caute echilibrul ideal în relație. Cu toate acestea, majoritatea experților sunt de acord că iubirea sufocantă sau gelozia patologică pot distruge chiar și cea mai puternică familie.

Cazare Eforie Nord

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.