7 idei de COAFURI pentru toată SĂTPĂMÂNA

Să te speli pe cap o dată pe săptămână și, în același timp, părul tău să arate bine – visul multor fete. Pare un lucru greu de realizat, însă poți să îți coafezi părul în așa fel încât să arate bine în fiecare zi a săptămânii.

Luni


Înainte de a intra în duș, poți face o masca din argilă, care poate fi amestecată cu vitaminele A și E. Se adaugă amestecul de apă și se aplică pe scalp și se lasă timp de 20-30 minute. După aceea, spală-ți părul cu șampon și aplică balsam ulterior.

La sfârșitul spălării, poți clăti părul cu un cocktail de vitamine, care te poate ajuta să îți păstrezi părul proaspăt pentru mai mult timp. Se prepară din 2 pahare de apă caldă și 1 lingură de suc de lămâie. pune câte puțin pe păr, în timp ce îți masezi rădăcinile simultan.

Evită să îți atingi părul cu mâinile, pentru că grăsimea de pe mâini murdărește părul.

În prima zi a săptămânii optează pentru o coafură lejeră, fără produse de coafat și elastice.

Marți

Schimbă-ți cărarea. Dacă o ai pe partea stângă, pune-o pe dreapta, sau invers, sau ține-o pe mijloc, în funcție de fizionomia feței. Folosește-te de un pieptene curat. În locul cărării obișnuite, rădăcinile părului sunt mai rapid lubrifiate, iar despărțirea într-o altă zonă le va permite să salvate de la murdărire rapidă și să capete mai mult volum.

Miercuri


Miercuri te poți folosi de o pudră de talc pentru a elimina aspectul uleois și a căpăta mai mult volum. Aplică produsul pe vârful degetelor și masează scalpul.

În mijlocul săptămânii ar trebui să alegi o coafură pe bază de țesătură, de exemplu, o panglică. Arată destul de original și este simplu. O alegere bună este prinderea părului într-o coadă și peste elastic folosirea unei panglici.

Joi

Joi, aplică șampon uscat de păr, acordând o atenție deosebită regiunii T, care este contaminat cu cel mai rapid (începe cu partea frontală și continuă pe cărare).

Poți să îți lași părul liber sau să faci o coafură originală. Pentru a face acest lucru, împarte părul în două părți egale, împletește jumătate din fiecare parte și fă un nod între ele. Pentru fixarea cozii folosește un elastic.

Vineri

Vineri, merită să te orientezi către o coadă de cal. Oferă-i puțin volum părului prin taparea părții din față, și acoperă elasticul cozii cu părul tău.

Coada-ghirlanda este una dintre coafurile preferate ale vedetelor de la Hollywood și este foarte populară astazi. Trebuie doar să îți prinzi părul cu benzi elastice de-a lungul întregii lungimi, la aceeași distanță.
Dacă ai vârfuri uscate sau despicate, folosește produse care conțin ceară de albine sau ulei de argan.

Sâmbătă

Sâmbătă, încearcă o imagine jucăușă – fă-ți un coc neglijent. Prinde-ți părul în coadă și răsucește-l apoi până în creștet. Dacă vrei ceva mai original, fă-ți două cocuri.

Duminică

Duminica este vremea stilului de tip pin-up. Așadar, desfă-ți părul și leagă o eșarfă în jurul capului, pe care să o legi ca pe un turban.

Cazare Eforie Nord

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.