10 modele de COSTUME DE BAIE pe care o să le adori

În zilele noastre, costumul de baie este o parte integrantă a dulapului de vară. Aproape oriunde în lume poți purta orice model pe plajă. Dar există țări în care costumele de baie au un aspect diferit, nefamiliar. De exemplu, femeile musulmane au voie să poarte doar burka , iar bikini au fost inițial interziși în țările în care locuiau catolicii. Din fericire, majoritatea femeilor își pot permite o gamă largă de modele.

În acest an, alegerea stilurilor și a culorilor este atât de diversă, așa că poți să alegi un costum care să îți placă și să fii și la modă. Iată 10 dintre cele mai strălucite idei pentru o ieșire la plajă.

1. Bulinele sunt din nou la modă

O altă dovadă că toate modele vechi se reinventează în fiecare an. Acesta este cazul și printului cu buline care a intrat în trenduri pentru prima oară în anii 50 și și-a menținut popularitatea mai mulți ani. Alege un costum de baie cu un astfel de print dacă vrei să ai un aspect feminin și jucăuș pe plajă.

2. Franjuri și volane

O varietate de volane, decupaje și franjuri arată foarte bine. Cu ajutorul lor, îți poți ascunde cu succes deficiențele și poți pune accentul pe virtuți. Dacă ai șolduri mai vizibile, ar trebui să alegi partea superioară cu astfel de elemente și invers.

3. Tendință nouă: costumele cu decupaje

Deși nu ar fi foarte recomandate dacă îți dorești un bronz uniform, acestea te vor face să arăți foarte fashion.

4. Costume de baie albe

La urma urmei, mulți știu că bronzul obținut la plajă devine mai vizibil în contrast cu hainele albe. Alege costumul care se potrivește formei siluetei tale.

5. Ultimul hit al sezonului: printuri cu palmieri, flori și fructe 

Designerii casei de modă Dolce & Gabbana au fost inspirați de natură pentru a crea costume de baie pentru sezonul de plajă – 2018. În această vară, aceste printuri sunt mai relevante decât oricând.

6. Culori neon saturate

Culorile luminoase atrag atenția și sunt potrivite pentru toată lumea. Prin urmare, în tendințele modei din acest an există tonuri de neon, care favorizează nuanța bronzului rezultat.

7. Costum de baie monokini

Monokini este un costum de baie dintr-o singură bucată cu decupaje seducătoare. Modelul, conectat la mijloc, cu inserții transparente pe laturi (sau fără ele) va accentua curbele frumoase ale siluetei, făcându-te să pari mai subțire. Designerii Victoria’s Secret au introdus moda monokini. Este potrivit dacă vrei să îți pui în evidență picioarele frumoase și abdomenul.

8. Costume de baie tricotate în stilul boho

Aceste costume de baie sunt alese de fete care preferă să stea mai mult pe plajă decât să înoate. Pentru înot, ar trebui să alegi modelele minimaliste care nu sunt supraîncărcate cu detalii voluminoase.

9. Imprimare geometrică

Aceste printuri sunt potrivite pentru orice tip de siluetă. În acest an sunt foarte populare costumele în culori vii, modele geometrice în tonuri pastelate și dungile de curcubeu.

10. Animal print

Deși acest print a fost mereu îndrăgit, anul trecut începuse să își piardă din popularitate. Dar vara aceasta acest trend va reveni.

Cazare Eforie Nord

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.